Marc van Herpen

Initiatiefnemer

Hallo ik ben Marc en geniet van bergen en de zee. Op zee leef ik me graag uit met mijn nieuwe hobby: catamaran zeilen. Dit kan ik nog niet zo goed maar het is nu al wel sensationeel.

De strandstart, de golven, de wind en het gevoel van grote snelheid geven een geweldige ervaring. Al wandelend in de bergen geniet ik van de uitzichten, de inspanning en de enorme rust. In de winter is het tijd voor meer snelheid zowel op de piste als off-piste. Bij huttentochten of toertochten is de aankomst in de berghut een heerlijk moment. Deze zomer was ik in Chamonix waar we in een touwgroep over de gletsjer La Vallée Blanche en de Glacier du Géant, onder de Mont Blanc, naar Italië zijn gelopen en we hebben de Mer de Glace bezocht. Het raakte me om wederom te zien hoe snel deze gletsjers verminderen in omvang, dit voedt een belangrijke drijfveer in mijn werk om een substantiële bijdrage te leveren aan verduurzaming en deze ook echt plaats te laten vinden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info