Just
pack

Verpakkingsmateriaal

Het gebruik van hoogwaardig verpakkingsmateriaal is essentieel voor organisaties, vooral tijdens het transport van producten. Naast het beschermen van de producten draagt kwalitatief verpakkingsmateriaal bij aan een positieve merkervaring en klanttevredenheid, waardoor het aantal retourzendingen wordt verminderd. Door te investeren in geavanceerde verpakkingstechnieken kunnen organisaties de risico’s op beschadigde producten minimaliseren en de operationele efficiëntie verbeteren.
De belangrijkste materialen op een rijtje:
  • Noppenfolie
  • Schuimvellen
  • Verpakkingschips
  • Luchtkussens
  • Kartonnen scheidingswanden
  • Verpakkingspapier
  • Golfkarton

Collectief inkopen

Collectieve inkoop van verpakkingsmateriaal biedt organisaties aanzienlijke voordelen. Door gezamenlijk grote hoeveelheden materiaal in te kopen, kunnen bedrijven schaalvoordelen realiseren, waardoor de kosten per eenheid worden verlaagd. Dit stelt organisaties in staat om hoogwaardige verpakkingsmaterialen te verkrijgen tegen concurrerende prijzen. 

Met onze ervaring en expertise ontzorgen wij organisaties door hen te helpen bij het vinden van een geschikte leverancier. Dit draagt niet alleen bij aan kostenbesparingen, maar ook aan een positieve reputatie en klantloyaliteit.

Collectieve inkoop_jibbr

Kwaliteit & gemak

De producten en de dienstverlening worden professioneel ingekocht middels een collectief inkooptraject. Funkll begeleidt de implementatie en ondersteunt jouw organisatie door middel van het uitvoeren van professionele contractmanagement gedurende de gehele contractduur.

Duurzaamheid

Funkll hecht veel waarde aan de duurzaamheid van producten en processen. Daarom worden er tijdens het inkooptraject duurzaamheidseisen voorgelegd bij de leveranciers.

Service

Je hebt een vast aanspreekpunt. Elke gestelde vraag wordt opgevolgd totdat je tevreden bent. Lukt het niet om met de dienstverlener tot een overeenstemming te komen? Dan helpt Funkll je totdat het probleem is opgelost.

Prijzen & indexatie

Dankzij collectieve inkoop zijn de prijzen voor verpakkingsmaterialen bedongen tegen zeer scherpe prijzen. Funkll kan op basis van de huidige situatie berekenen wat deelname aan dit collectief jou oplevert. Neem hiervoor contact met ons op.

Facturatie

Facturatie vindt plaats op basis van maandfacturen met een betaaltermijn van 30 dagen. Er kan gekozen worden tussen een factuur per vestiging of een verzamelfactuur voor de gehele organisatie met daarin een onderverdeling naar iedere locatie of andere entiteit.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info

START

vandaag en haal voordeel uit samen inkopen

Waar wil je op besparen?