Just
sustainable

E-commerce staat voor groeiende uitdagingen​

Bij Funkll is duurzaamheid niet slechts een optie, maar een integraal onderdeel van alles wat we doen. We geloven sterk in de verantwoordelijkheid van bedrijven om milieuvriendelijke en ethische praktijken te omarmen en streven ernaar deze waarden te integreren in al onze activiteiten.

 

We begrijpen dat duurzaamheid niet alleen vanuit ecologisch perspectief belangrijk is, maar ook een aanzienlijke impact heeft op de maatschappij als geheel. Daarom streven we naar duurzame inkooppraktijken die positieve veranderingen teweegbrengen, zoals het verminderen van de ecologische voetafdruk, het bevorderen van sociale rechtvaardigheid en het ondersteunen van lokale gemeenschappen.

Duurzaamheid in het inkoopproces

1. Duurzaam inkoopbeleid
Selecteren van leveranciers en producten die voldoen aan onze duurzaamheidsnormen, waaronder milieuvriendelijke productie, ethische arbeidspraktijken en sociale verantwoordelijkheid.
2. Leveranciersmanagement
Samenwerken met leveranciers die duurzame praktijken omarmen en hen stimuleren om hun ecologische voetafdruk te verminderen.
3. Educatie en bewustwording
Informeren en betrekken van klanten en stakeholders over duurzaamheid via workshops, webinars en informatiemateriaal, zodat zij bewuster en duurzamer kunnen kiezen.
4. Eco-vriendelijke producten en diensten
Het uitbreiden van het assortiment met duurzame en milieuvriendelijke producten en diensten, waaronder producten met ecologische materialen, recyclebare verpakkingen en energiezuinige opties.
5. Samenwerking met duurzame partners
Samenwerken met duurzame partners en organisaties om een grotere impact te realiseren door gezamenlijke inspanningen.
6. CO2-Neutrale operaties
Het verminderen van onze eigen ecologische voetafdruk door energie-efficiënte maatregelen te implementeren, duurzaam transport te bevorderen en de uitstoot van broeikasgassen te compenseren.
Previous slide
Next slide

Maatschappelijke inkoopbenadering

Bij Funkll integreren we duurzaamheid in alle aspecten van onze inkooptrajecten. We selecteren zorgvuldig leveranciers die zich inzetten voor milieuvriendelijke productieprocessen, ethische arbeidsnormen en sociale verantwoordelijkheid. Door samen te werken met duurzame leveranciers, streven we naar het bevorderen van een positieve impact op het milieu en de samenleving, terwijl we tegelijkertijd hoogwaardige producten en diensten leveren aan onze klanten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info