Just
deliver

Pakketbezorging

In de wereld van e-commerce staan bedrijven voor grote uitdagingen bij het inkopen van kwalitatieve en betaalbare pakketbezorging. Onbetrouwbare bezorgdiensten kunnen leiden tot vertraagde leveringen, klantontevredenheid en uiteindelijk omzetverlies. Het selecteren van de juiste bezorgpartner is dan ook essentieel voor het succes van een bedrijf. 

Een betrouwbare en kwalitatieve bezorgdienst draagt tevens bij aan het bevorderen van een positief merkimago en het verminderen van het aantal retourzendingen. Daarnaast groeit de vraag naar inzicht in traceerbaarheid en duurzame verzendopties, waardoor de inkoop van bezorging nog complexer wordt voor bedrijven.

Collectieve inkoopvoordelen

De samenwerking tussen organisaties bij het collectief inkopen van pakketbezorging brengt niet alleen schaalvoordelen met zich mee, maar ook efficiëntere processen dankzij het delen van kennis en ervaring. Onze inkoopspecialisten spelen een cruciale rol door organisaties te ondersteunen bij het vinden van geoptimaliseerde logistieke oplossingen, wat resulteert in kostenbesparingen en verbeterde operationele efficiëntie.

 
Voordelen van collectieve inkoop voor pakketbezorging
  • Lagere kosten per zending door bulkafspraken met bezorgpartners.
  • Gedeelde expertise en best practices bevorderen logistieke optimalisatie en efficiëntie.
  • Toegang tot een breder scala aan bezorgopties en flexibele oplossingen die aan specifieke behoeften voldoen.
  • Vergrote onderhandelingskracht voor gunstigere tarieven en voorwaarden.

Kwaliteit & gemak

De producten en de dienstverlening worden professioneel ingekocht middels een collectief inkooptraject. Funkll begeleidt de implementatie en ondersteunt jouw organisatie door middel van het uitvoeren van professionele contractmanagement gedurende de gehele contractduur.

Duurzaamheid

Funkll hecht veel waarde aan de duurzaamheid van producten en distributie. Daarom worden er tijdens het inkooptraject duurzaamheidseisen voorgelegd bij de leveranciers.

Service

Je hebt een vast aanspreekpunt. Elke gestelde vraag wordt opgevolgd totdat je tevreden bent. Lukt het niet om met de dienstverlener tot een overeenstemming te komen? Dan helpt Funkll je totdat het probleem is opgelost.

Prijzen & indexatie

Dankzij collectieve inkoop zijn de prijzen voor pakketbezorging bedongen tegen zeer scherpe prijzen. Funkll kan op basis van de huidige situatie berekenen wat deelname aan dit collectief jou oplevert. Neem hiervoor contact met ons op.

Facturatie

Facturatie vindt plaats op basis van maandfacturen met een betaaltermijn van 30 dagen. Er kan gekozen worden tussen een factuur per vestiging of een verzamelfactuur voor de gehele organisatie met daarin een onderverdeling naar iedere locatie of andere entiteit.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info

START

vandaag en haal voordeel uit samen inkopen

Waar wil je op besparen?