Empack 2024: Een dag vol innovatie

Funkll heeft deelgenomen aan het verpakkingsevenement van Empack, een dag vol innovatie, inspiratie en nieuwe inzichten in de verpakkingsindustrie. Het was een kans om te leren, te netwerken en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

De beurs bood een scala aan mogelijkheden om te leren en te inspireren. De verschillende thema’s, waaronder de toekomst van verpakken, het gebruik van bioplastics en voedselveiligheid, werden met grote interesse gevolgd. Het bijwonen van deze sessies gaf een dieper begrip van waar de industrie naartoe gaat en hoe erop ingespeeld kan worden.

Een ander interessant aspect was de focus op refurbished machines. De opkomst van deze machines in de industrie draagt bij aan circulariteit en duurzaamheid. Het was informatief om te horen hoe verschillende bedrijven en experts kijken naar de uitdagingen en kansen op dit gebied.

Daarnaast bood Empack 2024 een uitstekende gelegenheid om te netwerken. Funkll heeft waardevolle contacten gelegd met andere professionals in de branche, wat kan leiden tot toekomstige samenwerkingen en nieuwe kansen. Het delen van ervaringen en ideeën met collega’s in de sector was niet alleen verrijkend en stimulerend, maar zal ook van grote waarde zijn bij het opstellen van toekomstige contracten.

Funkll kijkt uit naar toekomstige evenementen en blijft zich inzetten voor innovatie en duurzaamheid in de verpakkingssector.

Deel dit bericht

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info